Климатици Toshiba- първокласния нов Daiseikai 9 за 2019

Климатици Toshiba спечелиха международно признание за високото си качество и надеждност. Известно е, че японските компании са признати лидери в производството на сплит системи за климатизация. През 1977 г. Toshiba са първата компания, която започва производството на климатик тошиба с електронно управление. А през 1980 г. изобретява инверторната технология и година по-късно я пуска на пазара. Toshiba е и първата компания, която пуска пълна гама от климатици използващи хладилни агенти, които не унищожават озоновия слой. Те направиха и поредната революция в климатичната технология с новата си гама климатици Toshiba Daiseikai.
Самото име „Daiseikai“ произлиза от звука на три йероглифа. Значението им се превежда като “ идеално, комфортно състояние на въздуха, създадено за минимално време“.

Преглед на статия:
Пестене на енергия, превъзходно качество на въздуха и безопасност на околната среда
Toshiba Daseikai 9 – новият първокласен климатик
Климатици Toshiba Daiseikai 9- Премахват 95% от вирусите
BioEnzyme + Ginkgo филтър в климатици Toshiba
Смесен DC инвертор и компресор с двоен ротор
Безшумна работа на климатик  тошиба Daiseikai

Най-добрите иновации в технологиите и предимствата на климатици Toshiba Daiseikai
Разширено дистанционно управление 

 

Пестене на енергия, превъзходно качество на въздуха и безопасност на околната среда

Daiseikai осигурява най-високото съотношение на ефективност. С новия Daiseikai Toshiba завладява следващата височина. Съчетавайки присъщата мощност и икономичност на Toshiba, новият климатик тошиба Daiseikai 9 ви предпазва от вируси и бактерии във въздуха. Не просто охлаждане и отопление, но осигуряване на максимален комфорт и чист въздух – това е задачата на съвременния климатик. Новият модел Daiseikai с допълнителна система за пречистване и йонизация на въздуха ви гарантира ненадминат комфорт, здравословна атмосфера и отлично благополучие.

Тези климатични системи използват най-мощната система за пречистване на въздуха, което извежда климатици Toshiba Daiseikai като единствените лидери на пазара. Инженерите на Toshiba бяха натоварени със задачата да създадат система за пречистване на въздуха за сплит система, ефективността на която ще надвиши ефективността на битовите пречистватели на въздуха. Серията климатици toshiba Daiseikai използва двустепенен плазмен филтър с увеличена повърхност, допълнителни дезодориращи и антибактериални филтри, както и мощен йонизатор. Ето защо ние искаме да ви представим лидера на TOSHIBA за 2019 година, а именно TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9. Изключително стилен и елегантен, супер икономичен и безшумен. Климатик тошиба DAISEIKAI 9 – предоставящ ви комфорт и удоволствие на друго ниво.

 

Toshiba Daseikai 9 – новият първокласен климатик

За домашна употреба всяко семейство се нуждае от надежден и тих климатик с ниска консумация на енергия. Ексклузивните нови климатици toshiba DAISEIKAI 9 са пазарният показател за високоефективно решение. Новият им елегантен дизайн и по-високите стандарти за ефективност и комфорт, увеличават максимално енергоспестяването и предлагат изключително качество на въздуха на закрито, благодарение на изключителната си филтрираща система.

Моделът с 3D управление на въздушния поток с вертикални и хоризонтални моторизирани жалузи е идеален за деца. Детето ви може спокойно да си играе на пода, без да се страхувате от хладни въздушни потоци. Климатици Toshiba Daiseikai са проектирани да поддържат правилната температура и едновременно да пречистват въздуха. С тях цялото семейство е ще обезпечено с отлично здраве. Плазменият филтър за климатик тошиба Daiseikai не е необходимо да бъде подменян, ​​той ще работи за вас през целият живот на самата климатична система.

Плазмен филтър Daiseikai пречиства въздуха 10 пъти по-бързо от конвенционалния пасивен електростатичен филтър, с който са оборудвани други климатици. Ненадмината IAQ с филтриране на въздуха Ag + Plasma Purifier, което е ефективно при улавяне на частици с размер до 0,001 микрона.

климатици toshiba DAISEIKAI 9 

Климатици Toshiba Daiseikai 9- Премахват 95% от вирусите

Винаги в планините, близо до водопад, на брега на река или езеро, можем да усетим истинската свежест и зареждане със сила и здраве. Не е изненадващо, защото именно на тези места въздухът е пълен с отрицателно заредени йони. Използвайки сплит системата TOSHIBA SUPER DAISEIKAI 9, можете да пресъздадете атмосферата на тайно кътче от дивата природа. С Daiseikai можете да дишате кристално чист, енергизиращ и здравословен въздух у дома и по всяко време. Климатици Toshiba Daiseikai произвеждат до 1 000 000 отрицателно заредени йони на 1 куб.см. Това е еквивалентно на качеството на въздуха до водопада и дори по-добро от качеството на горския въздух.

Отрицателно заредените йони, произвеждани от климатици Toshiba, спомагат за облекчаване на напрежението след тежък ден, подобряване на цялостния здравословен метаболизъм, както и повишаване на интелектуалните способности на човека. Те успешно дезодорират въздуха. Премахват тютюневия дим и дори не дават възможност за образуване на „тютюнево покритие“ върху завеси, щори, мебели и тапети.

BioEnzyme + Ginkgo филтър в климатици Toshiba

Филтърът пречиства въздуха от различни вируси, бактерии и плесени, почиства въздуха от тях, унищожава ги с помощта на ензими по биологичен начин. Бактериалните клетъчни мембрани се хидролизират и разтварят. А екстрактът от листа на гинко, използван в климатици Toshiba Daiseikai 9, помага за намаляване на концентрацията на вещества във въздуха, които причиняват алергия. Конвенционалните електростатични филтри, поради малкия си размер, нямат тази възможност. Освен това този плазмен филтър Plasma Purifier, разработен от Toshiba, премахва 95% от вирусите. Ефективността на плазмения филтър за отстраняване на органични алергени от въздуха е 97%.

климатици toshiba DAISEIKAI-1

Новият филтър Super Oxi Deo, инсталиран в сплит системите на Toshiba Daiseikai, съчетава всички положителни качества на витамин С действащ като ефективен антиоксидант, екстракт от кафе и зеолитен филтър. Технологията, разработена от Toshiba, позволи да се комбинират абсорбиращите свойства на витамин С и екстракт от кафе, ефективно елиминирайки вредните оксиди от въздуха и превръщайки вредния за кожата кислород в O2. В същото време високоефективният зеолитен филтър в комбинация с плазмения филтър на климатици тошиба Daiseikai може да елиминира всякакви миризми в помещение от 20 квадратни метра в рамките на 30 минути, като същевременно премахва химикали и други замърсители.

Смесен DC инвертор и компресор с двоен ротор

Но това не е всичко. Традиционното желание на TOSHIBA да използва най-новите разработки в областта на енергоспестяващите технологии не може да не се прояви в линията на климатици Toshiba Daiseikai 9. В хипер инверторните модели на Daiseikai TOSHIBA използва патентован уникален компресор с два ротора с инверторно задвижване. В момента технологията с два ротора се използва активно в полупромишлени и VRF TOSHIBA системи и именно от тези системи двуроторният компресор влезе в битовите модели.

климатици ToshibaЗа възможно най-бързото отопляване и охлаждане на помещението, когато климатикът е включен, се използва технология, която позволява на компресора да работи с максимален капацитет. След достигане на зададената стойност, управляващата система през модула поддържа температурата в помещението с минимална консумация на енергия.
За разлика от стандартните ротационни компресори, двуроторната система има широк диапазон от скорости на ротора. Това значително увеличава ефективността на системата при частично и минимално натоварване.

Предимството на веригата с два ротора пред стандартната е, че валът на компресора е по-балансиран и следователно компресорът може да работи нормално при много ниска скорост на вала. По този начин се получават значителни икономии на енергия, когато системата е частично заредена. Комбинираното използване на технология с два ротора и инвертора ви позволява да спестите от 30 до 50% от електроенергията. Също така си струва да се отбележи, че инверторните климатици на Daiseikai първоначално са проектирани за енергоефективния хладилен агент R410A, чист за озона. За първи път Toshiba предлага климатик, който може да отоплява помещение при -30 ° C навън. Това се постига благодарение на новия дизайн за защита на външното тяло срещу замръзване, функцията „размразяване при поискване“ и усъвършенстван алгоритъм за управление.

Разделената система PKVPG осигурява на собственика двузонов климатичен контрол. Два независими въздушни амортисьори и 6 режима на разпределение на въздуха позволяват да се избегнат течения и дискомфорт. 

Безшумна работа на климатик  TOSHIBA DAISEIKAI

Важна характеристика на сплит системата е нивото на шума. Патентованият и използван в климатиците Toshiba вентилатор осигурява най-ниското ниво на шум с максимална ефективност на климатизацията.  В безшумен режим шумът от външното тяло на климатик тошиба Daiseikai 9 се намалява до 40 dB (A) – 4 dB по-тихо от обикновено, без да нарушава спокойствието нито домакините, нито на съседите. Вътрешното тяло в безшумен режим намалява шума до незабележимите 20 dB (A).
Уникалното покритие на топлообменника предотвратява натрупването на прах и мръсотия по повърхността. Всички замърсители лесно се отмиват с кондензирана вода, а ефективността на топлопредаване остава висока.

Най-добрите иновации в технологиите и предимствата на климатици Toshiba Daiseikai

 •  Много висок клас на ефективност A +++ / A +++ при двете охлаждане и отопление;
 •  Изключителна енергийна ефективност с най-ниска консумация на енергия до 5,1 EER при охлаждане;
 •  Много ниска консумация на енергия при всякакви условия;
 •  Широк обхват на околната среда: охлаждане от -15 ° C до 46 ° C отопление от -15 ° C до 24 ° C;
 • Изключително тих под 20 dB (A) в безшумен режим;
 •  Качество на въздуха на закрито с двойна филтрираща система за плазмено йонно зарядно филтриране;
 • Системата Ionizer осигурява чист въздух чрез абсорбиране на дим и лоши миризми, активирани по всяко време с бутон “PURE”;
 • Самопочистващата бобина осигурява чиста и здравословна среда;
 • Удобно безжично дистанционно управление с седмичен таймер, „Едно докосване“ потребителски контрол на комфорта;
 • Параметър предварително зададен 8 ° C бутон за предотвратяване на замръзване по време на ваканционни периоди;
 • Комфортен сън за режим на допълнителна тишина;
 •  3D управление на въздушния поток с вертикални и хоризонтални моторизирани жалузи: предварително зададени направления или автоматично почистване;
 •  Седмичен таймер с 4 свободно програмируеми настройки на ден и 7 различни програми седмично;
 •  Усилвател на капацитета за постигане на зададена точка за комфорт много бързо;
 • Понижаване на шума на външното тяло през нощта;
 •  Режим на пожар с постоянна скорост на вентилатора за подобряване на комфорта при всякакви условия;
 •  Съвместим с WiFi. 

Разширено дистанционно управление 

Toshiba Daiseikai 9 предлага  сплит системи с разширено дистанционно управление със седмичен таймер (програмиране до 28 настройки) и подсветка на дисплея и клавишите. Удобната индикация е и на вътрешния блок. Йонизиращата функция може да се активира по всяко време чрез натискане на бутона „PURE“ на дистанционно управление. Параметърът One-Touch User Comfort предварително зададен бутона от 8 °C  е за предпазване от замръзване през много студените периоди. Ускорител на капацитета, за да достигнете комфортната настройка много бързо. Намаляване на шума на външния блок през нощта. Режим с постоянна скорост на вентилатора за подобряване на комфорта при всички условия. Изключително безшумно качество на въздуха с двойна филтрираща система. Приятен безжичен контрол на безжична връзка с седмичен таймер с Wifi контрол. Модерен дизайн с дискретни затъмняващи се светлини и променящи цветовете, ексклузивният нов климатик тошиба Daiseikai 9 е пазарният ориентир за решение с висока ефективност.

климатик тошиба

В заключение

И в заключение искаме да ви кажем, че не просто охлаждането и отоплението, а осигуряването на максимален комфорт и чист въздух е предизвикателството за съвременния климатик. Най-новия първокласен климатик тошиба Daiseikai 9 с опционална система за пречистване и йонизация на въздуха ви гарантира ненадминат комфорт, здравословна атмосфера и отлично благополучие. Ако се колебаете при покупката на климатик и искате да научите още полезна информация, може да прочетете нашите статии –Най-добри марки климатици? Коя да избера?  и Топ марки климатици в света

При  нужда от допълнителна консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Фирма “МУЛТИ-КЛИМА ВАРНА ” ЕООД  е тясно специализирана в областта на климатизацията, с дългогодишен опит в продажбата на климатици. Независимо дали търсите климатик за малка или голяма площ, сплит, мултисплит или професионални климатични системи, нашият екип с радост ще Ви помогне да вземете най-доброто решение за Вашите нужди. 

 

 

Един отговор за “Климатици Toshiba- първокласния нов Daiseikai 9 за 2019”

 1. Много добар климатек Препорацвам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *