За нас

Фирмата предлага пълен пакет от услуги, които включват  професионална консултация, продажба, бърз и качествен монтаж, удобен сервиз, профилактика и след гаранционно обслужване – на закупената от вас стока, климатична или вентилационна техника. Мулти Клима Варна ЕООД предлага на клиентите си голямо разнообразие на модели от  най-известни и реномирани производители в света на климатична техника с гарантирано и доказано качество.

Повечето наши колеги-разпространители на климатични системи са привързани към ценовата си листа, но нашата фирма винаги е склонна на диалог за някои отстъпки и намаления. Трябва да отбележим обаче , че ние нямаме намерение да се конкурираме с фирмите, предлагащи климатична техника с неясен произход и от малко известни марки, които правят експлоатацията на продукта по-кратка.

В офиса ни, Вие ще получите достойно посрещане от квалифициран екип, консултация за оптималния и правилния избор между огромния асортимент от климатични системи и климатици на водещи производители. Целите ни са, да удовлетворим представите и желанието на клиента за комфорт и уют, посредством добро качество и висок професионализъм.

Ние предоставяме на клиентите си възможност за безплатен оглед направен от компетентно лице в удобен за тях ден и час. Това им дава възможност да установят,къде ще бъде монтирана машината в избраното от тях помещение и че тя ще бъде съобразена с техните изисквания и нужди. (Много е важно мнението на техниците от фирмата,защото те имат голям и дългогодишен опит и могат да предоставят точна преценка , коя машина да изберат купувачите,колко ще е безшумна работата на вътрешното и външното тяло на климатика,ще се получават ли вибрации и шумове,които ще дразнят клиента или комшиите,ще се справи ли климатизатора с отоплението и охлаждането на избраното помещение могат ли да разчитат изцяло на Климатичната Система, също така нашите колеги  могат да дадат  и данни на машината,които не са описани в техническите характеристики,който ще са полезни и ще запознаят клиента още повече с продукта.) . Климатиците закупени от нас имат гаранция варираща от 2 до 5 години,която е пълна,без да задължаваме клиентите  да правят профилактика всяка година за да им тече гаранцията.Има изключение на някой климатици и марки.

Ние Ви предлагаме:

girl

  • Високо ниво на компетентност на базата на дългогодишния ни опит;
  • Качествена и професионална консултация;
  • Актуална информация за други фирми-доставчици и асортимента от модели и марки;
  • Професионален, бърз и качествен монтаж на закупени от нас климатици или друга техника;
  • Сервиз за техника на високо и качествено ниво Бърза реакция и отстраняване на проблема или дефекта