Топ марки климатици в света

Идва лятото и климатиците  стават най- важното изобретение направено някога от човека. Увеличава се  търсенето и продажбите на климатици, а  предлаганите възможности са изключително много и то  с привилегии като ниска консумация на електрическа енергия, висока ефективност както при охлаждане така и при отопление. Благодарение на развитието на технологиите и множеството подобрения  в последните години климатиците са оборудвани с най – нови и модерни функции като отделяне на аромат, опазване на околната среда, коефициент на енергийна ефективност. Климатици намират своето място във все повече домове. Най-икономичните климатици са хиперинверторните,  произведени са  с най-модерни технологии и са най-икономичните серии, които могат да бъдат намерени в продуктовия каталог на световните лидери в  производството на климатици. Първоначалната инвестиция за такива климатици е по-висока, но се компенсира с времето.

Климатици са се превърнали и в необходимост в днешни дни, те ни спасяват от мъчителната жега и ни позволяват да водим  комфортен начин на живот. След изморителен, тежък ден на работа, да си отдъхне в добре охладения си дом  е всичко, което човек би поискал. Ако сте решили да си закупите климатик и сте объркани из между много марки климатици и възможности, ние сме съставили списък на най – добрите световни  компании производители на  климатици, за да направим задачата Ви по- лесна.

климатици

 

Daikin

Твърди се ,че тази японска марка климатици си е осигурила първото място в списъка за най-добри климатици в света.  Климатиците от тази марка са  най-търсени на световния пазар, тъй като те използват ефикасно и ефективно японска технология в техния продукт. Тяхното оръжие  да победят  всички останали марки е въвеждането на Daikin Инверторни  и хиперинверторни  климатици, който консумират по-малко енергия, поддръжници са на много еко съобразни и природозащитни инициативи и иновации, с цел да се осигури тяхното оптимално функциониране. Освен ниския разход на ел.енергия климатици Daikin имат системи за контрол на влажността в помещенията. С течение на годините, Daikin е призната за една добре управлявана и организирана дейност, която отговаря на всички световни и европейски стандарти за производство. Daikin (Е серия) Ви дава надежност и комфорт за дома ,благодарение на инверторните технологии  и  най-новото постижение в хладилния агент R32 и висок годишен коефициент на енергийна ефективност (APF:5.80) Японците подобриха моделите си до едни от най – високите нива на ефективност при климатиците като цяло.

Daikin-split-system-2

Има голямо съревнование между MITSUBISHI HEAVY INDUSTRY и DAIKIN за постигане на високи нива на енергйна ефективност от произвежданите климатици от двете компании.

 

Mitsubishi Electric

 

Mitsubishi Electric е световен лидер в производството на климатици и климатични системи за жилищни, търговски и промишлени нужди. Техните  усилия да направят  живота “вътре” по- комфортен започва през 1921 г., с въвеждането на електрически вентилатор. Той веднага се превъръща  в хит, а малко повече от 10 години по-късно започват  да правят охладители. Предизвикателството за създаване на климатични системи, подходящи за Япония и за широки климатични условия ги  довежда  до развитието на невероятно сложни, все по -здрави машини и системи, които могат да понесат  натоварване  при  постоянна употреба в почти всяко състояние на климата на  земята. И го правят тихо, енергийно-ефективно и с минимално отрицателно въздействие върху околната среда,  в  продължение на години и години наред.

split_mitsubishi_msz_dm_25_35_va

Mitsubishi Group   работи върху своя корпоративен принцип за  повишаване на своите технологии, услуги и творчески сили, като лидер в производството и продажбите освен на климатици и климатични системи ,а и на електрически и електронни уреди, използвани в енергетиката и електрически системи, Индустриална Автоматика, информационни и комуникационни системи, електронни устройства , домакински уреди и т.н  В сферата на климатици и климатични инсталации  Mitsubishi  Group е представена от Mitsubishi Electric и  Mitsubishi Heavy Industries продукти от най – висок клас с отлично качество, най – тихи и икономични. Изключително високо качество в съчетание с изискан дизайн на разумна цена. Хиперинверторните климатици от серията FH са ненадминати са в пречистването на въздуха. Специалните им филтри и сензори улавят частички с микро дори нано  размери и ефективно премахват бактериите, неприятни миризми и алергени във въздуха. Уникалната им функция за борба с плесента генерираща озон в плазмения електрод  също е водещо предимство в модели климатици Mitsubishi Electric.

Стабилната им и безотказна работа при всякакви климатични условия прави Mitsubishi най – предпочитаните климатици.

Toshiba

Toshiba е първата компания, включила  инверторна технология в климатичните си  системи през  1981 г. и от тогава тя винаги е поддържала технологично предимство. Климатици Toshiba  комбинират две технологии, създаване на “DC HybridInverter”, която автоматично избира най-добрия от двата  контролни метода, базирани на реалните условия в момента.Това решение осигурява висок капацитет само и когато това е необходимо , като същевременно минимизират текущите разходи.

Компресора позволява приемането на охладител с високо налягане. Високата ефективност е очевидна в диапазони на  ниска скорост на работа. Това намалява консумацията на енергия, когато работи дълго в  стабилни условия.

Toshiba-air-conditioner-main-pic
В много студени зимни дни или пък в горещите летни дни климатици Toshiba DC инвертор използват PAM метод (Pulse Amplitude Modulation – ГОЛЯМА МОЩ)  работи като турбо в  двигателя на  кола. Тя  определя  компресора да работи  при максимална мощност, осигурявайки бързо охлаждане, за да се постигне желаната температура в помещението, когато климатика е включен.
Когато условията са по -леки използват PWM метод  (Pulse width modulation -ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ) помага за балансиране на скоростта  на оборотите  компресора, или висока скорост, когато е необходимо  бързо охлаждане, или бавна скорост, когато се поддържа стайна температура. Това е като круиз контрола в кола и  води до значително по-малка консумация.

Като световен лидер в областта на електрониката, Toshiba е решена да създаде най-високите стандарти за качество и иновации във всички отрасли, в които компанията е основен играч.

LG

“Good Life “ е мотото на тази марка и наистина, животът е добър с климатици LG. Произхождаща от Южна Корея, компанията бързо и умело се изкачи по стълбата на успеха. LG има господстващо положение на пазара на климатици в цял свят. LG винаги е била любима марка  на хората, тъй като компанията  винаги се е  фокусирала върху задоволяването  на потребителите си  с техния продукт и по-малко върху генериране на огромни приходи. Компанията е успешна в производството на някои от най-добрите битови и електронни уреди, включително телевизори, хладилници, климатици и др. Разнообразие от технологии като струйна  охладителна система, плазмена филтрация и инверторна технология откроява климатици  LG  на международния пазар. Отделно със  своите обширни технологии и  минималното потребление на  поливинилхлорид (PVC) за  каналите на климатици това е още една причина за предпочитането на тази марка.

LG-Air-Conditioner

Hitachi

Това е още една световна  компания със седалище в Токио, Япония. Едни  от най-добрите климатици  са били произведени от Hitachi за потребителите в световен мащаб. Марката е използва непобедими енергийно ефективни технологии,  невероятна  система за почистване, антибактериални филтри и огромен охлаждащ ефект.  Климатици Hitachi са символ на иновативни технологии и японско качество, с едни от най-тихите външни и вътрешни тела, висок фактор на преобразуване на вредните емисии, което ги прави и едни от най- икономичните модели климатици. Една от иновационните технологии е измерването и показването на консумираната енергия от климатика, така потребителите могат да контролират разходите си, скоростта на вентилатора е избираем за включване / изключване на таймера с предварително стартиране в автоматичен режим за пестене на енергия, автоматично рестартиране, Filter Clean технология и т.н.

hitachi-10-premium-inverter-air-conditioner-htc-rassx10cd

Фирма  “МУЛТИ-КЛИМА” ЕООД  е тясно специализирана в областта на климатизацията, с дългогодишен опит в продажба  на климатици  варна.  Климатиците са нашата специалност. Независимо дали търсите климатик за малка или голяма площ, сплит, мулти -сплит или канални климатични системи, специалистите от “МУЛТИ-КЛИМА” ЕООД  ще Ви помогнат да вземете най-доброто решение за Вашите нужди. Високо квалифицирания ни екип от специалисти ще вземат предвид вашите уникални изисквания, ще помислят за текущите експлоатационни разходи, поддръжка, части, енергийна ефективност и дълъг експлоатационен живот на климатика.  Професионално ще планират и инсталират най – правилното решение за Вас. Закупуването на климатик е инвестиция за бъдещето. Фирма “МУЛТИ-КЛИМА” ЕООД с дългогодишен опит в продажба  на климатици варна, ще Ви предожи  широка гама климатици на водещи световни лидери с гарантирано и доказано качество.

 

One response to “Топ марки климатици в света”

 1. Катерина says:

  Здравейте,
  искам да закупя климатик за домашно ползване-охлаждане и топлене на помещение с размери 5х7х2,5м.
  Помещението е средно изолирано
  Какво бихте ми препоръчали като най-оптимални съотношение цена -качество-икономичност
  Благодаря

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 
Обади се сега

0898/677-962

052/460-060

* за консултация или безплатна информация