Климатици FLUO , новата марка на пазара с доказано качество на Достъпна Цена !!!

Fluo е новата марка на M & T electronics (M & T е компания за „изграждане на марка“, която постоянно следва развитието и развитието на технологиите, като се стреми да бъде сред ключовите играчи в този силно конкурентен.), състояща се от високотехнологични и висококачествени продукти. Основното ядро , философията на марката е „Иновации и технологични познания“, чрез които тя цели да превърне съвременния живот в истински мобилен и брилянтен.
Нашата неограничена страст към технологиите, съдържанието и услугите и непрекъснатото ни търсене на иновации ни карат да доставим устройства от висок клас, които ще трансформират живота ни. Искаме да живеем вълнуващ живот,пълен с  иновации, въображение и страст! И това е всичко, за което се говори.

FLUO това е новото име,което внася чист въздух в ежедневието ни и подобрява качеството ни на живот.Състои се от иновативни домашни и електронни уреди,които се отличават със своя уникален дизайн и новаторска технология.Мисията на марката FLUO е разпознаването на нуждите на нашите клиенти и покриването им чрез продукти,които вдъхновяват и осигуряват функционалност и комфорт.Също така,считаме за изключително важно да предоставяме висококачествени уреди,както и услуги с добавена стойност.

Пълната серия от решения за климатизация,която FLUO предлага,покрива изцяло нуждите на домакинствата,както и изискванията на предприемачите на и за големите проекти.

Поради горепосочените причини,всички продукти за Климатизация с търговската марка FLUO са с 3 (три) годишна гаранция.

 

cixj19t110048wllwajc4f5li-fluo-04

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *